Direct naar de inhoud.

Nieuwjaarsconcert in theater vanBeresteijn

  • door:
  • op:
.

VEENDAM – Op vrijdag 10 januari geeft de operettevereniging Veendam-Wildervank haar traditionele Nieuwjaarsconcert in theater vanBeresteijn te Veendam.

Na het succes van vorig jaar toen de Winkler Prins Harmonie het concert opluisterde, gaat het muziektheater nu samen met de muziekvereniging Voorwaarts uit Veendam het nieuwe jaar muzikaal inluiden.

De toeschouwers kunnen een gevarieerd programma verwachten met allerlei muziekstijlen van cabaret, via chanson en musical naar operette. Voor de pauze laat het gezelschap vooral deze melodieën zien en horen. Het koor wordt afgewisseld met de bekende maar ook onbekende solisten. Enkele namen: Alma Bakker, Nomi de Ridder, Bart Winsingh, Thea Raveling, Ed Spanjerberg, Kitty van Zanten, Cobus Oosting, Jan Messchendorp, Michelle Bazuin, Thorvald van de Graaf e.v.a.

Voorproefje HMS Pinafore
Na de pauze begint dan het optreden van Voorwaarts. Na de ouverture van de nieuwe operette HMS Pinafore kan het publiek genieten van een voorproefje van deze operette. Gespeeld en gezongen door OVW, begeleid door Voorwaarts.

Het geheel staat o.l.v. dirigent Erik Kammenga en regisseur Jan Houwing. De dirigent van Voorwaarts is José Toribio. Aanvang: 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater vanBeresteijn. Of via de website van het theater.

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal