Direct naar de inhoud.

Geslaagde nieuwjaarsduik in Veendam

  • door:
  • op:
Foto’s: Peter Panneman

VEENDAM – Nieuwjaarsmiddag om 15.00 uur gaf Pieta Loots het startschot voor de 3e nieuwjaarsduik aan het strand bij het Koetshuis in het Veendammer recreatiepark Borgerswold. Circa 40 deelnemers renden met een temperatuur rond het vriespunt het water in voor een frisse duik.

Drie jaar geleden besloten Jacqueline Blaauw, Petra Bergsma, Erika Derksen en Petra Pool spontaan om op nieuwjaarsdag het water in te springen. ‘We vroegen ons begin januari 2017 af waarom Veendam geen nieuwjaar duik heeft’, vertelt Petra Bergsma.

Via Facebook werd er een oproep geplaatst waarop tientallen spontaan reageerden om mee te doen met de nieuwjaarsduik 2020 in de Parkstad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal