Direct naar de inhoud.

Mens Erger Je Niet toernooi

  • door:
  • op:
Archieffoto: Spanning tijdens Mens-Erger-Je-Niet finale.

STADSKANAAL – Zaterdag 25 januari is het zo ver. De achtste editie van het open Knoalster kampioenschap ‘Mens-Erger-Je-Niet’ toernooi. De strijd zal ook dit keer weer worden uitgevochten in buurtcentrum Maarsstee. Wie gaat Tinie Panneman, de winnares van vorig jaar, van de troon stoten en laat zich kronen tot meest ergerlijke persoon in Stadskanaal 2020. Kortom: wie gaat er vandoor met de wisselbokaal? Maar ook wie wint in elk geval een mooie prijs als één van de vier finalisten?

 

Inschrijven

Reina Kiewiet van de organisatie: “Het toernooi begint om 13:00 uur en de deelname is gratis. Maximaal 64 deelnemers en inschrijving kan via info@maarsstee.nl of via Facebook. Vol is vol. Wees er snel bij, want u wilt toch ook de eindstrijd halen op het grote verlichte finalebord?”

Van jong tot oud

Kiewiet: “De strijd zal gaan tussen jong en oud. De jongste deelnemer van de afgelopen zeven jaar is 7 jaar en de oudste deelnemer is 92 jaar. Het is niet alleen een strijd, maar juist ook een verbinding tussen drie of zelfs vier generaties. Maar ook de plek om andere buurtbewoners en bezoekers van buurtcentrum Maarsstee te ontmoeten. Ook nemen elk jaar een aantal lokale politici deel, waardoor het deelnemersveld erg divers is. Het vreemde bij elk toernooi bleek dat voor de aanvang alles en iedereen ontspannen is, maar zodra het spel eenmaal is begonnen, hangt er een heftige, maar prettige spanning. Wat een potje Mens-erger-je-niet al met een mens kan doen”.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal