Direct naar de inhoud.

Na storm Ciara is storm ‘Dennis’ onderweg

  • door:
  • op:
 (Archieffoto Weeronline)

WEER – Hoewel storm Ciara nog steeds niet helemaal over is en er nog steeds grote windstoten worden gemeten is de volgende storm alweer onderweg. Ook deze storm heeft een naam namelijk; ‘Dennis’ en zal naar verwachting in de loop van komende zondag ons gebied bereiken.

Minder heftig

Volgens de huidige weermodellen zal storm Dennis minder heftig zijn dan Ciara. Maar nog steeds kunnen er zondag windstoten tot rond de 100 km/u ontstaan. Toch houden meteorologen nog wel een slag om de arm want de weermodellen kunnen deze week nog iets veranderen.

Ciara

De storm Ciara zorgde zondag voor veel overlast, onder andere in Stadskanaal waaiden bomen aan de Maarsbroek (zie foto) en bij de Renne flat om. In Veendam waaide er panelen van een supermakt af. Nog steeds zijn de naweeën van de storm te merken en dat zal de komende week ook niet veranderen. Komende dagen blijft het onstuimig met veel wind, regen, hagel en maximum temperaturen rond de 6 graden.

Foto: M. Dol – RTV1

Een update over de naderende storm ‘Dennis’ is vrijdag te zien bij het weerbericht van Peter tijdens de RTV1 talkshow ‘1 op Vrijdag’ vanaf 19:00 uur.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal