Direct naar de inhoud.

Voorjaarsconcert vol met Klassiekers

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – 23 mei is het zover. Een prachtige avond vol klassiekers. Van the Rose tot Pie Jesu en alles wat daar tussen zit. Solo’s, duetten, koor, 4 handig pianospel, alle ingrediënten voor een geweldige avond in de Poststraatkerk.

Lieneke van Eijkelenburg: “10 jaar geleden zaten we aan de buis gekluisterd toen we bij “Holland’s got talent” de zingende Limburgse voormalige bakker Martin Hurkens hoorden met zijn prachtige vertolking van “Nessun dorma”. Natuurlijk had hij gewonnen, daar hadden we ook geen moment aan getwijfeld. 10 jaar geleden begon ook ik met zingen, en omdat ik ook toen al van klassiek hield, hadden we al snel internetcontact met deze sympathieke zanger”.

“Na 10 jaar moest het er dan toch eens van komen en nam Martin contact met ons op om samen een concert te regelen. Jan Vayne die één van mijn favoriete begeleiders is was snel gevraagd en ook Harold Kooij die me al een paar keer heeft begeleid en nu het christelijk mannenkoor Stadskanaal heeft overgenomen wilden graag met ons meewerken”, aldus van Eijkelenburg.

contact

Wilt u meegenieten van deze mooie avond? Reserveer dan uw kaartjes via mailadres: pvaneijkelenburg@outlook.com – Wilt u dit concert sponsoren? In dat geval heeft de organisatie mooie aanbiedingen. Mail ook dan naar bovenstaande mailadres.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal