Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie coronadoden in Borger-Odoorn, 1 dode in Stadskanaal

Bron: RTL Nieuws/RIVM

REGIO – In de gemeente Borger-Odoorn zijn drie patiënten aan het coronavirus overleden, in Stadskanaal is 1 persoon aan het virus bezweken, dit meld het RIVM op basis van het aantal coronadoden per gemeente. Wie deze mensen zijn en waar ze precies in de gemeentes wonen is niet bekend. Ook is niet bekend gemaakt wanneer deze mensen aan het virus overleden zijn.

Veendam

In de gemeente Veendam zijn nog geen coronadoden gemeld, dit geldt ook voor Westerwolde en Pekela.

RIVM

Voor het eerst heeft het RIVM cijfers gepubliceerd over het aantal mensen per gemeente die overleden zijn aan een besmetting met het coronavirus. Deze cijfers werden donderdagmiddag naar buiten gebracht.

Ook maakte het RIVM donderdagmiddag bekend dat er landelijk 181 nieuwe meldingen zijn geweest van mensen die aan het virus overleden zijn. Dat is een stijging in vergelijking met gisteren. Het totale aantal doden komt daarmee op 3315. Daarnaast kwamen er 182 nieuwe meldingen van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

15 Reacties op “Drie coronadoden in Borger-Odoorn, 1 dode in Stadskanaal

 1. Menno Riezen

  En dan willen ze versoepelen in het noorden? Laat het maar mooi ff zo zoals het is. We hebben er niks aan dat het in het noorden eerder opgeheven wordt, ze komen dan van heinde en verre naar het noorden om gezellig te shoppen en dergelijke. En de verspreiding begint weer.

 2. john VAN DER Stel

  We zijn geen proefkonijnen. Loslaten trekt bezoek uit Nederland. Nietdoen

 3. Waren dit ok inwoners van deze gemeenten of waren dit overgeplaatste patiënten uit andere regio’s…

 4. Klopt…laat ze daar maar blijven en niet versoepelen in het noorden

 5. Ik ben het eens met Menno als ze in het noorden versoepelen dan krijg je een invasie van westerlingen en zuiderlingen denk ik.

 6. Zieke mensen naar het Noorden van Nederland brengen,dat betekend uitbreiding van de VIRUS in het Noorden..Dat moet niet.Het is het zelfde als met de Duivel op pad te gaan.

 7. Eildert Wubs

  Laten die Westerlingen daar eerst maar blijven laat de corona virus eerst maar over zijn anders zijn we er nog lang niet van af .

 8. Wij kunnen niet naar onze familie, man of vrouw in het verzorgingshuis, laat de rest van het land op zijn eigen stekkie blijven. Wij hoeven die corona niet zoals in zuid of West neder
  Land.

 9. Berend Zijlstra

  Niet’s versoepelen…eerst maar afwachten hoe het virus zich nog gaat gedragen
  in de rest van Nederland!

 10. Elma Stadlander

  Je moet daar als eerste loslaten, waar de meeste besmettingen zijn…. Hier heb je nl ook de meeste immuniteit… Dus niet slim, om dit als eerste in het noorden te doe…

 11. Als eerste moet je het daar doen, waar de meeste besmettingen zijn… En of geweest… Hierdoor de meeste immuniteit… Precies zoals men wilde, dus niet slim er in het noorden mee te beginnen…

 12. Graag houden zoals het is. Niet versoepelen maar afstand blijven houden. Hoe het dan met de scholen moet, geen idee. Laat de experts er maar op los.

 13. 3 coronadoden uit de gemeente Borger Odoorn en tegelijkertijd staat op de kaart van het RIVM dat er tot nu toe maar 2 bevestigde coronagevallen in de gemeente zijn…hoe kan dat nou?

 14. Ik was zaterdag 18e april Rond 14.00 uur in Stadskanaal en zag rond de Hema op de markt een grote concentratie van publiek zittend en staand rond de kramen. Is er nou Niemand van de marktlieden of winkeliers die even de handhaving er bij roept, heel raar en onverstandig. Ben dan ook meteen uit dit gebied vertrokken snapte er helemaal niets meer van Zeer onverantwoordelijk kuddegedrag.

 15. mischien komt 2de coronavirus golf in drenthe zorg centrum odoorn kom meer dooden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.