Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie troostliedjes van Wim Dussel

RTV1 – Een ‘troostlaidje’ in deze coronatijd. Ook bij RTV1 hebben we een paar liedjes mogen ontvangen van onze eigen streektaal/troubadoer, oud voorzitter van de lokale omroep en Veendammer van het jaar 2008: Wim Dussel.

Dussel; “Ik blief ook verplicht ja toes. Mor ‘k verveel mie nog niks. Ik mok van de nood een deugd. Het grote overzicht van de herinrichting van de Veenkolonies had al kloar mouten wezen, mor ja ales zit ja dicht. En zo heb ik veul tied om al vast wat filmpjes te mokken veur dij tentoonsteln en jou”.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.