Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Willem Drees-penning uitgereikt aan echtpaar van der Veen

F: Peter Panneman

VEENDAM – Harm en Gré van der Veen uit Veendam hebben vrijdagmorgen 1 mei op de Dag van de Arbeid van de PvdA afdeling Wildervank-Veendam ieder de Willem Drees-penning ontvangen voor haar 65-jarig lidmaatschap van de PvdA.

1 mei viering

Partijvoorzitter Rob Haye reikte de penningen bij hun karakteristieke woning aan het Bocht Oosterdiep uit. `Het is uniek dat een echtpaar voor hun lange lidmaatschap de penning mag ontvangen` aldus Rob Haye. De 1 mei viering kon helaas in verband met de Corona-maatregelen geen doorgang vinden.

Harm van der Veen (85) was o.a. docent geschiedenis aan de Winkler Prins en Ubbo Emmius en voor de PvdA lid van de Provinciale Staten van Groningen en van 1975 tot 1998 voorzitter van het Veenkoloniaal Museum. Gré van der Veen- Doddema (84) geniet bekendheid als schrijfster en wordt ook wel de `Annie M.G. Schmidt van Groningen` genoemd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.