Direct naar de inhoud.

Aanleg rotonde Sorghvlietlaan

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De nieuwe rotonde op de kruising Sorghvlietlaan – Skagerrak krijgt vorm. De aanleg van deze rotonde is een onderdeel van het groot onderhoud aan de Sorghvlietlaan en een gedeelte van Skagerrak in Veendam. De werkzaamheden duren nog tot en met vrijdag 3 juli 2020 en worden uitgevoerd in vier fasen.

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zijn de werkvakken gestremd voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden. Het buurtwinkelcentrum, de apotheek, de huisarts en het benzinestation blijven zo veel mogelijk bereikbaar. Alleen tijdens het verwijderen en aanbrengen van de asfaltverharding is dit niet mogelijk. Tijdens de asfaltwerkzaamheden worden verkeersbegeleiders ingezet.

Foto’s: Peter Panneman-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal