Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Actie Zomertas Veendam

VEENDAM – Kinderen die opgroeien in armoede worden in deze coronatijd extra getroffen. Vorig jaar is de actie Zomertas gestart. Dit jaar slaan Summerfun Veendam, de PKN, stichting Present en CGKv de handen ineen om 155 kinderen (0 t/m 15 jaar) van de Voedselbank Veendam van een goed gevulde tas te kunnen voorzien waarmee zij later terug kunnen kijken op een leuke zomervakantie.

“De coronacrisis maakt het ook moeilijker om sponsors te vinden en daarom vragen wij uw hulp! Helpt u mee om deze kinderen een leuke vakantie te bieden? U kunt een bijdrage overmaken op rekening NL 89 ABNA 048351786 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Veendam, graag o.v.v. Actie Zomertas”, aldus de organisatie.

Met de donaties koopt de organisatie bijvoorbeeld kleur- en schetsboeken, buitenspeelgoed, knutselspulletjes, viltstiften, (gezins)gezelschapspelletjes, knuffels, stoepkrijt, klei, springtouwtjes, teken- en verfspullen en haarspulletjes.

Meer informatie: 06-52103954 (Johanna Riepma PKN), 06-36515521 (Bijka Scholtens Summerfun) of via email summerfun@compaenveendam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.