Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Cheque voor Voedselbank Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Ina Kaiser van Zechsal heeft woensdagmorgen 20 mei een cheque van € 1800,= overhandigd aan het bestuur van de Voedselbank Veendam. Het geld is verzameld dankzij een speciale actie van Zechsal. Klanten die bij een online aankoop de code ‘Voedselbank’ gebruikten, hebben ervoor gezorgd dat een deel van hun aankoopbedrag voor de Voedselbank Veendam werd gereserveerd.

De actie werd spontaan opgezet naar aanleiding van een oproep in het Dagblad van het Noorden. Bedrijven die geraakt worden door de Coronacrisis kregen de mogelijkheid om gratis te adverteren.

Met deze actie wil Zechsal de Voedselbank Veendam een steuntje in de rug geven. Juist in deze tijden kunnen ze dat goed gebruiken. Ook Zechsal is getroffen door de Coronacrisis. Met name de buitenlandse omzet is in maart en april geminimaliseerd. Ook de directe levering aan therapeuten en behandelaars viel stil. Gelukkig is dit deels gecompenseerd door extra consumentenomzet via de webshop. De oproep om met een aankoop de Voedselbank Veendam te steunen heeft daar zeker bij geholpen,

Zechsal is gevestigd aan de van Stolbergweg in Veendam. Zij ontwerpen en verkopen o.a. functionele cosmetica en spier- en gewrichtsgels op basis van magnesium uit de Zechstein bron.

(Bron: Peter Panneman)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.