Direct naar de inhoud.

Veendammer Poort een stap dichterbij

  • door:
  • op:
F: Het bedrijventerrein waar de Veendammer Poort wordt ontwikkeld

VEENDAM – De gemeenteraad van Veendam is afgelopen maandag unaniem akkoord gegaan met het plan om het bedrijventerrein ‘De Zwaaikom’ te kopen en meer te ontwikkelen. De werknaam van dit project is, vanwege de plek, De Veendammer Poort.

Het college van wethouders en burgemeester is er van overtuigd dat de kosten dubbel en dwars worden terugverdiend. ‘Er is veel belangstelling van bedrijven om zich daar te vestigen’ zegt het college. Er zouden gesprekken plaatsvinden met een bedrijf dat goed is voor minimaal 50 banen.

In 2014 werd de Veendammer Poort opgeheven, vanwege de betere bereikbaarheid van de N33 op de N366.

Het terrein wordt op 1 juli overgedragen van Rijkswaterstaat aan de gemeente.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal