Direct naar de inhoud.

Daniël Wolgen treedt op in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:
Daniël Wolgen

STADSKANAAL – Deze zomer pakt Bibliotheek Stadskanaal uit tijdens Zomerkost, een activiteitenserie voor volwassenen. Geniet elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur van een voorstelling, lezing of (muzikale) voordracht. De programma’s van Zomerkost krijgen een Gronings sausje. Dinsdag 28 juli is dichter Daniël Wolgen te gast.

De Kanaalster dichter Daniël Wolgen gaat deze ochtend voordragen uit eigen werk. Wolgen heeft een poëzie bundel uitgegeven in zijn eigen streektaal: ‘Poëzieboudel van Wolgen’. Tijdens zijn expositie in Pop-up Galerie Metafoor de Renne hebben bezoekers onlangs al kunnen proeven van zijn unieke Groningse voordrachten.

Smul ook van Zomerkost en meld je aan

Wil je deze activiteit bijwonen? Meld je gratis aan in de bibliotheek of stuur een mail naar stadskanaal@biblionetgroningen.nl.

Kijk voor het volledige programma van Zomerkost op www.biblionetgroningen.nl/stadskanaal.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal