Direct naar de inhoud.

Coronaproof kofferbakmarkten in Veendam

  • door:
  • op:
Museumplein Veendam
F: Google Streetview

VEENDAM – In Veendam worden een drietal Kofferbakmarkten gehouden op het Museumplein. De markten worden gehouden op 16 augustus, 27 september en 25 oktober 2020 en duren van 10.00 tot 17.00 uur. De markten zijn over komen waaien vanuit het zuiden van Nederland.  Verkopers leggen een kleed naast hun auto, vanwaar men hun koopwaar verkoopt. De verkopers verkopen zowel nieuwe als tweedehands producten.

Veiligheid in verband met Coronavirus (covid-19)

Bezoekers wandelen en struinen via een eenrichtingsroute veilig over de markt. Indien men de route heeft afgelegd, is het uiteraard mogelijk de route nogmaals te lopen. De handelaren worden met ruime tussenruimtes geplaatst, zodat de bezoekers rustig en veilig kunnen struinen.

Standhouders kunnen zich nog aanmelden. Dit kan per mail: event-organisatie@outlook.com of telefonisch: 06-51756629.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal