Direct naar de inhoud.

Voedselbank krijgt nieuw kleurtje

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – Vandaag wordt er in samenwerking met Stichting Present Zuidoost Groningen geverfd bij de nieuwe locatie van de Voedselbank Veendam aan het Boven-Oosterdiep in Veendam door een aantal vrijwilligers. Ook zijn er raadsleden van de lokale SP fractie die meehelpen met klussen. Dit om de Voedselbank te helpen met het verder gereed maken van de nieuwe locatie.

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden ze de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voorzitter Klaas Steenhuis van de Voedselbank Veendam hoopt dat medio oktober alle werkzaamheden afgerond zullen zijn, en dan officieel te openen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal