Direct naar de inhoud.

Stadskanaal ’74 opent, na lang gevecht met gemeente, clubhuis

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – ‘Na zes jaar gevochten te hebben, is het eindelijk gelukt!’ Dat gaf Atte Van Haastrecht (voorzitter) in mei 2020 al aan voor de camera van RTV1. Op dat moment werd er begonnen aan de bouw van het nieuwe clubhuis. Lange tijd had de korfbalclub geen eigen clubhuis, waardoor de derde helft vaak niet door ging. Dat betekende voor de club niet alleen minder geld in de kas door consumptie’s, maar ook een terugloop van leden, omdat er geen binding met andere leden was.

De gemeente Stadskanaal heeft na zes jaar aangegeven dat Stadskanaal ’74 een eigen clubhuis mocht neerzetten. Daarvoor moesten ze gebruik maken van de voorzieningen in het Noordpoortgebouw, vlakbij de sportvelden van de club. Na de toestemming van de gemeente heeft de korfbalclub 7 units laten overkomen om hun nieuwe clubhuis te installeren.

De afgelopen drie maanden hebben 60 leden van de vereniging zich hard ingezet om alles voor elkaar te krijgen. De voorzitter gaf bij RTV1 aan ‘erg trots te zijn op de club en alle leden die hebben geholpen voor het realiseren van dit grote project.’

 

 

 

F: Stadskanaal ’74

Lees ook:Stadskanaal ’74; Na 6 jaar gevochten te hebben is het eindelijk gelukt

Lees ook: Bouw clubhuis Stadskanaal ’74 van start-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal