Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

‘Zieke’ Chantal opnieuw onder het mes

F: RTV1

VEENDAM/RTV1 – Vrijdag 2 oktober vond in Veendam het interview plaats met Chantal Jonk. Chantal kent inmiddels een lange geschiedenis van vele tegenslagen betreffende haar bindweefselziekte. Na een succesvolle crowdfunding en een geslaagde operatie leken de kaarten gunstig geschud voor Chantal. Zij herstelde voorspoedig. Sinds anderhalve week heeft Chantal complicaties en moet ze terug naar Barcelona voor een operatie. Haar dochter Isis van 14 jaar kent dezelfde nek problematiek en zal eenzelfde dure operatie moeten ondergaan.

Gertjan van RTV1 sprak Chantal thuis in Veendam. Het interview zal te zien zijn op zondagmiddag 4 oktober vanaf 15.00 uur.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.