Direct naar de inhoud.

Bewoners Ellertsveld trekken opnieuw aan de bel

  • door:
  • op:

VEENDAM – “Al maanden geven we bij de gemeente Veendam aan, dat de bestrating bij ons in de Ellertsveld er gevaarlijk in ligt. Dat het voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn gevaarlijk kan zijn maar de verantwoordelijk wethouder wuift het weg, alsof we gek zijn”, zegt een bewoner Scheepstra namens de buurt.

Gevallen

Scheepstra: “En afgelopen zondagochtend gebeurde juist waar we al tijden bang voor waren. Een oudere dame, die aan het wandelen was, maakte een flinke smak, door de ongelijke ligging van de bestrating. Ziekenwagen laten komen. Mevrouw is behandeld en zoals het nu lijkt heeft ze gelukkig niets gebroken, maar dat moet onderzoek nog verder uitwijzen”.

Wethouder ga aan de slag

Bewoners vragen aan het gemeentebestuur wanneer de bestrating nu eens goed aangepakt gaat worden. De bewoners willen niet graag dat er nog meer gewonden vallen en dat de wethouder er nu mee aan de slag gaat.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal