Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewoners Ellertsveld blij met actie waterbedrijf

F: Harold Scheepstra

VEENDAM – Nadat er afgelopen weken meerdere malen een breuk in een waterleiding was ontstaan, is het Waterbedrijf Groningen vandaag (maandag) gestart met het vervangen van de oude leiding in de Ellertsveld in Veendam. Bewoners hadden meerdere keren aan de bel getrokken bij de gemeente en het waterbedrijf. Ook was de lokale media ingeschakeld. Ze waren de wateroverlast helemaal beu.

De werkzaamheden zullen ongeveer een maand in beslag nemen. Eerst worden de nieuwe leidingen aangelegd, waarna de oude wordt afgekoppeld en de nieuwe aangesloten. Voor de bewoners kan het inhouden, dat ze even geen water hebben. Waterbedrijf Groningen heeft alle bewoners voorzien van schoon drinkwater en een mooie karaf, wat de bewoners zeer konden waarderen.

Bewoners zijn zeer blij met de aanpak van het Waterbedrijf Groningen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.