Direct naar de inhoud.

Inhoud collectebussen gestolen en schade in Semstraatkerk

  • door:
  • op:
F: Facebook Ontmoetingscentrum Semstraatkerk

STADSKANAAL – De Semstraatkerk in Stadskanaal meldde zaterdagavond op facebook dat er geld gestolen is uit de ‘vrije giften’ pot en uit de ‘zendingspot’. De laatste collectebus hing vast aan de muur en is er dus af getrokken. Daardoor is er een groot deel van het kozijn meegekomen. ‘Naast het feit dat er geld mist, vinden wij deze schade heel erg jammer’ geeft de kerk aan op het sociale medium.

De diefstal is gepleegd afgelopen zaterdag tussen 15.30 uur en 16.30 uur. De kerk geeft aan dat er camerabeelden zijn van de inbraak en dat de persoon duidelijk in beeld is. De politie is langs geweest om alles op te nemen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal