Direct naar de inhoud.

Bijzondere drive thru in Drouwen

F: RTV1

DROUWEN – De Robbin’s Drive Thru gaat dit jaar voor de tweede keer open. Tijdens de persconferentie van vorige week werd bekend dat de horeca haar deuren weer moest sluiten en dus greep eigenaar Jan Gerben Dijk terug op zijn succesvolle idee die plaatsvond in het voorjaar. De eigenaar probeert de Robin Hood beleving ‘zo goed als het kan’ ook in deze drive thru terug te komen. Omdat het de tweede keer is dat het restaurant zo’n bijzondere afhaalrit opzet, weet de eigenaar ook wat wel werkt en wat niet. De extra sfeer zit hem dit keer in een grote schaapskooi en kerstbomen in de drive thru.

Aanpassingen

Er zijn wel een paar aanpassingen gemaakt. Zo is de entree nog steeds richting de kant van Gasselte. De vorige keer reden de bezoekers rechtstreeks de tent in. Deze keer rijden de bezoekers eerst langs de tent, waardoor opstoppingen worden voorkomen.

RTV1 is langs deze bijzondere drive thru gereden en heeft een verslag gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-