Direct naar de inhoud.

Werkzaamheden kademuur langs de Molenstreek in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – Vanaf maandag 1 februari 2021 worden werkzaamheden verricht aan de kademuur langs de Molenstreek in Veendam. Het betreft het gedeelte tussen het spoor en de sluis. Om de werkzaamheden mogelijk te maken wordt de rijbaan voor de helft, langs het water gerekend, gestremd vanaf de Spoorweg tot de sluis. Het verkeer wordt vanaf de Spoorweg met borden omgeleid. Het verkeer vanaf de Wilhelminabrug kan wel ongehinderd over de Molenstreek rijden. Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 5 maart 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-