Direct naar de inhoud.

Kledingbank Maxima mag weer open

  • door:
  • op:
VEENDAM – Het Ministerie heeft een uitzondering gemaakt op de sluiting van publieke plaatsen voor kledingbanken als Maxima. De gedachte is dat ze een belangrijk onderdeel zijn van het minimabeleid van gemeenten en voorzien in een essentiële behoefte van mensen met een laag inkomen. De vrijwilligers zijn blij met het goede nieuws en verwelkomen graag alle inwoners van Veendam, Pekela en ex-Menterwolde, met een inkomen tot 120% bijstandsnorm.
De winkel houdt de veiligheidsregels aan. Dat betekent: u kunt komen van dinsdag t/m vrijdag en ze registreren van elke bezoeker de naam en telefoonnummer. Het verzoek is om zoveel mogelijk alleen te winkelen. Dat komt omdat er niet meer dan vijf klanten tegelijkertijd in de winkel mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-