Direct naar de inhoud.

Scholen blijven morgen dicht

  • door:
  • op:
Ubbo Emmius Stationslaan 1958 JosPé (Collectie Streekhistorisch Centrum)

STADSKANAAL – Het Ubbo Emmius in Stadskanaal blijft morgen de gehele dag dicht in verband met het weer en dat geldt voor alle locatie’s. Dat meldt de middelbare school op hun Facebookpagina. De school wilde niet op de zaken vooruit lopen en had aangegeven pas maandagochtend met een bericht te komen. Zoals het nu lijkt ziet het er morgenvroeg nog niet veilig genoeg uit. De lessen die online gepland zijn, gaan wel gewoon door. De toetsen die fysiek afgenomen zouden gaan worden gaan niet door en worden verplaatst. 

Ook steeds meer andere scholengemeenschappen geven aan morgen de deuren niet te openen. Onder andere scholen van Opron, Perspectief en Primenius zullen morgen dicht blijven.

De middelbare school denkt alleen maandag dicht te zijn. ‘We gaan er van uit dat de school alleen maandag gesloten zal zijn. Voor zover we nu kunnen inschatten zou iedereen dinsdag weer veilig naar school kunnen komen.’ Het Ubbo Emmius stuurt een bericht naar de ouders toe als dit niet het geval zal zijn en de school dus toch dinsdag dicht zal zijn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal