Direct naar de inhoud.

Alle GGD Testlocaties dicht; Groningen vanaf 12 uur beperkt open

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

REGIO – Het KNMI heeft voor maandag code rood afgekondigd. Voor de provincie Drenthe geldt code rood tot in ieder geval 14.00 uur. De GGD neemt geen enkel risico voor zowel medewerkers als inwoners en heeft daarom besloten dat alle teststraten en de vaccinatielocaties in onder andere Stadskanaal, Veendam, Groningen, Assen, Emmen en Winschoten  de hele dag dicht blijven.

Provincie Groningen

Heb je maandagochtend 15 februari 2021 een afspraak voor vaccineren of testen? Dan kun je ’s middags terecht vanaf 12.00 tot 16.30 uur op onze vaccinatie- en testlocatie in MartiniPlaza of op onze testlocatie aan de Europaweg.

Provincie Drenthe

Alle mensen met een testafspraak op maandag 15 februari ontvangen een SMS over de sluiting. Hen wordt gevraagd een nieuwe afspraak te maken via coronatest.nl of via het landelijke telefoonnummer 0800-1202. Alle mensen met een vaccinatieafspraak worden door de GGD afgebeld. Ook hen wordt gevraagd een nieuwe afspraak te maken via het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat. Zij worden de komende week in de gelegenheid gesteld om alsnog de vaccinatie te halen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal