Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Stadskanaal ‘op fietse’ langs stembureaus

Burgemeester Klaas Sloots

STADSKANAAL – Burgemeester Klaas Sloots gaat woensdag 17 maart ‘op fietse’ langs alle 19 stembureaus. Hij wil graag de hele gemeente langs om van de stembureauleden te horen hoe het gaat. En ook om kiezers te ontmoeten en op een gezonde manier een rondje gemeente te doen. Hij neemt een aardigheidje mee voor de stembureauleden. Burgemeester Sloots: “Elke stem telt, ook die van u! Door naar de stembus te gaan laat u weten welke onderwerpen u écht belangrijk vindt. Kom ik u nog tegen op de fiets? Graag tot dan!”

Fietsroute stembureaus
De burgemeester start zijn fietsroute langs de 19 stembureaus bij het gemeentehuis en gaat dan richting Stadskanaal Noord, Alteveer, Onstwedde, Mussel, Musselkanaal en ten slotte terug naar Stadskanaal. Bij het stembureau De Drijscheer in Alteveer zal hij gaan lunchen en bij de A-Horst in Musselkanaal brengt hij zijn stem uit. Burgemeester Sloots wil hiermee het belang om naar de stembus te gaan benadrukken. Mocht het onverhoopt de hele dag regenen dan ruilt de burgemeester de fiets in voor een elektrische auto.

Verkiezingen
Woensdag 17 maart 2021 zijn de verkiezingen voor de Tweede kamer. Dit jaar gaan de verkiezingen net even anders dan normaal. Naast de 19 stembureaus die op 17 maart geopend zijn voor iedereen van 18 jaar en ouder, zijn er voor mensen met een kwetsbare gezondheid ook twee stembureaus open op maandag 15 en dinsdag 16 maart. Bovendien krijgen 70plussers dit jaar de mogelijkheid om per post te stemmen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.