Direct naar de inhoud.

Snackbar Benelux tijdelijk op andere plek

De tijdelijke locatie van snackbar Benelux
De tijdelijke locatie van snackbar Benelux (foto: Marc Dol)

STADSKANAAL – Snackbar Benelux is tijdelijk verhuisd. Vanwege de sloop -en bouwwerkzaamheden aan de Navolaan is de cafetaria tijdelijk gevestigd aan de Europalaan 46a (daar waar eerst de Babbelaer zat).

In Stadskanaal wordt al jaren gewerkt aan de centrumvernieuwing. Op dit moment gaat de Oude Markt op de schop. Ook de parallel gelegen Navolaan krijgt een metamorfose. Een deel van de panden wordt gesloopt.

Snackbar Benelux krijgt na de renovatie zijn oude vertrouwde plekje terug. Eigenaar Henk Heidekamp liet eerder al aan RTV1 weten hier erg blij mee te zijn; ‘Dit is toch je plekje, we zitten hier al zestien jaar.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-