Direct naar de inhoud.

Tiktok Tammo ‘gluurt’ in nieuw schoolgebouw Winkler Prins

  • door:
  • op:

Tiktok Tammo, bekend van zijn filmpjes op sociale media, heeft de eer gekregen van scholengemeenschap Winkler Prins om alvast te gaan kijken op de nieuwe locatie aan de Raadsgildenlaan. Het gebouw, dat bedoelt is voor de leerlingen die het niveau kader/basis volgen moet na de herfstvakantie in gebruik worden genomen.

In het filmpje wordt Tammo gebeld door het Winkler Prins. Daarin wordt gevraagd of hij wil ‘gluren’ in het nieuwe schoolgebouw. Aangekomen op locatie wordt gelijk zichtbaar hoe hard de werkzaamheden nog gaande zijn. ‘Oh man, ze binn hier wel drok bezig’, waarna het nieuwe schoolplein zichtbaar wordt.

Bij het binnenkomen van het gebouw valt gelijk de ruimte op. Daarnaast is ook de balie zichtbaar waar de leerlingen van het Winkler Prins hun briefje kunnen halen als ze te laat zijn. Als laatste wordt ook de wc bezocht.

Bekijk hieronder het hele filmpje:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal