Direct naar de inhoud.

Meer dan tien besmettingen in Veendam en Stadskanaal, Borger-Odoorn slechts één

  • door:
  • op:

In de gemeente Veendam heeft de GGD sinds zondagochtend 14 nieuwe besmettingen met het coronavirus aangetroffen. Dat blijkt uit de dagcijfers die het RIVM maandagmiddag bekend maakte. In Stadskanaal ging het om 11 besmettingen en in Borger-Odoorn om slechts 1. 

Zowel in Veendam als Stadskanaal was daarbij een stijging te zien. Zondag meldde het RIVM nog 5 besmettingen in Veendam. Nu waren het er dus 9 meer. In Stadskanaal was een stijging waren het er elf meer van zondag en in Borger-Odoorn waren het er twee minder.

Landelijk

De GGD Groningen meldde in totaal 461 besmettingen. Dat is 35 meer dan zondag. In Drenthe gaat het om 168 nieuwe besmettingen. Dat zijn er 39 meer dan gisteren.  In beide provincies zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames geregistreerd en zijn er in de laatste 24 uur ook geen mensen overleden aan het virus. Landelijk meldden de GGD’en 8932 nieuwe besmettingen. Dat zijn 1169 minder dan het gemiddelde over de afgelopen 7 dagen.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal