Direct naar de inhoud.

Bewoners Renne en Omloop moeten zes weken elders parkeren

  • door:
  • op:

Bewoners van de Renne en de Omloop in Stadskanaal moeten hun auto vanaf 17 augustus zes weken lang ergens anders parkeren. Dit in verband met bestratingswerkzaamheden. Dat blijkt uit een brief die de bewoners hebben gekregen van aannemer Avitec. 

Niet alle bewoners zijn daar blij mee. Zo geeft Ina Deuring via Twitter aan zes weken wel erg lang te vinden. Daarnaast vraagt ze zich af waar de auto’s dan geparkeerd kunnen worden. Dit wordt middels de brief niet duidelijk.

Navraag bij de gemeente Stadskanaal brengt niet veel meer duidelijkheid. “Volgens ons zijn er meer dan voldoende alternatieven in de directe omgeving,” zo laat team communicatie van de gemeente desgevraagd aan ons weten. Bewoners kunnen hun auto dus elders in de wijk parkeren, maar de vraag die blijft is of er daarvoor wel voldoende ruimte is.

De brief die bewoners van Avitec kregen. FOTO: Twitter/Ina Deuring-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal