Direct naar de inhoud.

Huizenprijzen stijgen landelijk het meest in Veendam en Stadskanaal

  • door:
  • op:

De huizenprijzen zijn in juni landelijk het meeste gestegen in Oost-Groningen waaronder Veendam en Stadskanaal. Dat meldt Ortec Finance in haar maandelijkse woningupdate.

De huizenprijzen stegen in Veendam met 2,43 procent. In Stadskanaal gaat het om een stijging van 2,39 procentpunt. Dat is ver boven de provinciale stijging van 1,53 procent. Landelijk stijgen de prijzen van woningen in juni het minst in Drenthe met 0,92 procent. In Borger-Odoorn stijgen de prijzen van woningen net iets meer met 0,94 procent.

Minder woningen verkocht dan vorig jaar

In alle drie gemeentes zijn er wel minder woningen verkocht dan in juni vorig jaar. Waar Stadskanaal vorig jaar in juni 6660 woningen verkocht zag worden is dat nu maar 4070 woningen. In Veendam gaat het om 4210 woningen. Daar werden in juni 2020 nog 5530 woningen verkocht. In Borger-Odoorn gaat het om 4670 dit jaar tegenover 6340 vorig jaar.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal