Direct naar de inhoud.

Oude station Veendam wordt omgetoverd tot hapjespaleis

  • door:
  • op:
F: Google Maps

VEENDAM – Het oude station in Veendam krijgt een nieuwe bestemming. Het rijksmonument uit 1910 wordt op dit moment omgebouwd tot tapasrestaurant. Het echtpaar Bianca en Kevin Ekamper huren het pand van de STAR, die het een aantal jaren geleden heeft gekocht.

De vergunning is twee weken geleden afgegeven door de gemeente Veendam en ondertussen zijn ze al druk aan het proefdraaien. Familie en vrienden mochten langskomen om de eerste Spaanse hapjes te proeven.

Bianca en Kevin hoeven het niet alleen te doen. Hun zakenpartner zal het echtpaar helpen met het opzetten van het restaurant. Zakenpartner Wolter Eling is namelijk geen onbekende in tapasland. Hij heeft ook al een tapasrestaurant in Assen.

Het restaurant zal naast de weekenden ook open zijn op de dagen als de STAR rijdt.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal