Direct naar de inhoud.

Stadskanaal opent nieuw energieloket voor informatie over energiezuinig leven

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal heeft vandaag een nieuw online energieloket geopend. Op de website regionaalenergieloket.nl/stadskanaal kunnen mensen terecht met hun vragen over energiezuinigheid. Bijvoorbeeld vragen als Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? en Kan ik iets doen aan de tocht in huis?

Daarnaast kun je op de site informatie vinden over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen.

Verenigingen van eigenaren

Het Energieloket van de gemeente Stadskanaal is er niet alleen voor huiseigenaren’, aldus de gemeente. ‘Ook verenigingen van eigenaren (VvE’s), huurders en eigenaren van een woonboot kunnen op de site terecht.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal