Direct naar de inhoud.

Vrienden verongelukte Ricardo (20) en Elise (18) beginnen crowdfunding voor gedenksteen

  • door:
  • op:

Vrienden van de verongelukte 20-jarige Ricardo uit Stadskanaal en de 18-jarige Elise uit Bellingwolde zijn een crowdfundingsactie begonnen. Ze willen 5000 euro ophalen om een gedenksteen te kunnen plaatsen.

Ricardo en Elise kwamen twee weken geleden om het leven bij Veelerveen toen zij met de auto van de weg raakten. De auto kwam daarbij in de sluis naast de weg terecht. Vrienden willen met de gedenksteen  verhalen en herinneringen in leven houden. “We hopen hiermee de nabestaanden wat troost en kracht te geven,” zo is te lezen bij de informatie van de actie.

Tot nog toe is er bijna 3000 euro opgehaald. In totaal is er 5000 euro nodig voor de gedenksteen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal