Direct naar de inhoud.

Het Pagefestival gaat komend jaar groots uitpakken

  • door:
  • op:
Pagefestival – (Archieffoto RTV1/BJB)

STADSKANAAL – Het meerdaagse muziek-, cultuur- en foodtruckfestival in Stadskanaal kondigt ‘BETTIE SERVEERT’ aan als eerste headliner voor haar 30-jarige jubileum, gehouden op 16 en 17 juni 2018.

Groots
Het Pagefestival gaat komend jaar groots uitpakken met de beroemde band Bettie Serveert. Deze indierockband is in 1991 (eigenlijk 1986) opgericht rondom de in Canada geboren zangeres Carol van Dijk, en stormde eind 1992 de Nederlandse hitlijsten binnen met hun debuutalbum “Palomine“. Direct een voltreffer, want in de jaren daarop hebben ze door Europa, Amerika en Canada getoerd, en meerdere malen het podium van Pinkpop beklommen.

Crowdfunding

Dit is in het kader van de dertigste editie van het gratis Pagefestival, dat van een paar bandjes op een boerenweide is uitgegroeid tot een tweedaags evenement met 30 optredens, foodtrucks, exposities en vermaak. De organisatie probeert hoge ogen te gooien voor deze speciale aangelegenheid door het publiek middels crowdfunding te betrekken bij de financiering van bands. Op deze manier hopen zij grote namen aan te kunnen trekken, maar het festival toch gratis toegankelijk te houden voor iedereen.

Het Pagefestival zal op 16 en 17 juni gehouden worden op het terrein van de Scouting Stadskanaal, aan de voet van de Rode Loper. Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website: www.pagefestival.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal