Direct naar de inhoud.

Jeroen Stevens in duet met Isabella Smit

  • door:
  • op:
Isabella Smit en Jeroen Stevens
Isabella Smit en Jeroen Stevens

MUSSELKANAAL – De uit Musselkanaal afkomstige Jeroen Stevens, kennen we als zanger maar ook als figurant bij populaire tv series. Onlangs was hij nog te zien in Nieuwe Tijden. De zanger is al ruim 1.5 jaar zéér goed bevriend met Isabella Smit. Isabella werd bekend door het SBS-programma “Utopia” waar ze met Wolter Kroes een hit scoorde met hun single “Ik ben je prooi”.

Krachten bundelen

In januari kwam Isabella, op verzoek van Jeroen, voor een benefietconcert naar Stadskanaal. Dit was de dag dat ze elkaar voor het eerst in levende lijve zagen. Er was meteen een klik en zo ontstond er spontaan een duet tussen deze twee. Het publiek reageerde erg enthousiast en zeiden al snel dat ze dit vaker moesten gaan doen. Dit werd ook zeker gedaan en zo stonden ze op beide concerten in Loenen aan de Vecht, de samenloop voor hoop in Schalkhaar en kortgeleden nog in Vlagtwedde op het 10 jarig jubileum van Jeroen. Tijdens dit evenement zouden ze een mini-album presenteren, maar bij gebrek aan tijd is het helaas niet gelukt. De twee waren aan het dollen op het podium en zeiden dat ze gewoon een album op gaan nemen. Het is écht een actie Jeroen en Isabella. Ze vinden het een uitdaging en ze weten zeker dat ze samen veel kunnen bereiken door hun krachten te gaan bundelen.

Sponsoren

Om het album, dat in november 2016 gaat uitkomen, te realiseren zijn ze op zoek naar sponsoren. Het tweetal heeft een profiel gemaakt op Voordekunst.nl. Met deze crowdfunding proberen ze het ontbrekende bedrag bij elkaar te krijgen en daarom schakelen ze de hulp van het publiek in. Op de website jeroenstevens.com/jeroen-isabella is een link geplaatst waar je meteen door gestuurd wordt naar het profiel. Hier worden jullie op de hoogte gehouden tijdens het project, maar zijn er ook een aantal tegenprestaties beschreven. Ook voor bedrijven hebben we het aantrekkelijk gemaakt door de reclame die we er bij gaan maken. We kunnen alvast mededelen dat onze eerste single in de tweede week van oktober zal verschijnen als voorloper op het album. Met deze single zal ook meteen de titel van het album bekend gemaakt worden. We zijn erg blij dat we dit kunnen en mogen doen, maar ook dat we gaan samenwerken met Martin Sterken, aldus Isabella en Jeroen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal