Direct naar de inhoud.

Coronacijfers: aantal positieve tests blijft stijgen

  • door:
  • op:
F: Pixabay

REGIO – Met ingang van de aangescherpte corona-maatregelen werpen we regelmatig een blik op de cijfers. Hoeveel besmettingen zijn er bijgekomen in onze gemeenten Veendam, Stadskanaal en Borger-Odoorn?┬á

Veendam

In alle drie de gemeenten neemt het aantal positief geteste mensen toe. De cijfers laten in Veendam vandaag 22 positieve testuitslagen zien. Dat zijn er 10 meer dan het gemiddelde in de afgelopen zeven dagen.

Daarbij moet worden opgemerkt dat een storing in het systeem ervoor heeft gezorgd dat de cijfers van vandaag nameldingen bevat. Hierdoor valt het aantal meldingen van vandaag hoger uit. Dat zal ook de komende dagen het geval zijn.

81 procent van de inwoners van Veendam is volledig gevaccineerd.

Stadskanaal

Stadskanaal kent 22 nieuwe corona-besmettingen. Dat zijn er 2 meer dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen. 82 Procent van de inwoners van Stadskanaal is volledig gevaccineerd.

Borger – Odoorn

In Borger-Odoorn gaat het om 24 nieuwe besmettingen. Dat zijn er 8 meer dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen. 85 Procent van de inwoners van Borger-Odoorn is volledig gevaccineerd.

In geen van de gemeenten zijn vorige week (tussen 4 en 10 november) nieuwe ziekenhuisopnamen gemeld.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal