Direct naar de inhoud.

Juwelier Veendam bestolen, zet hilarisch filmpje op Facebook en gaat viraal

  • door:
  • op:
F: Juwelier Kremer

VEENDAM – Afgelopen zaterdag kwam een wel heel bijzondere gast binnen bij juwelier Kremer in Veendam. De bezoeker was namelijk vergeten om het dure horloge af te rekenen. De juwelierswinkel heeft de camerabeelden teruggekeken en met die beelden een filmpje gemaakt die viraal gaat op Facebook. Het bericht is binnen 10 uur al meer dan 600 keer gedeeld.

Het gemaakte filmpje is een ‘stomme’ film en heeft de ouderwetse bordjes met informatie met teksten. Het filmpje wordt daardoor erg komisch. De meneer laat zijn ogen vallen op een Seiko Presage horloge. Deze horloges zijn ruim 400 euro.Het horloge wordt uit de vitrine gepakt. In het filmpje wordt de sarcastische vraag gesteld of meneer ook een doosje erom heen wilt. Een medewerkster van het bedrijf is nog achter de dief aangerend, maar de man was al vertrokken.

Bekijk het filmpje hieronder

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal