Direct naar de inhoud.

Verviervoudiging in aantal positieve coronatesten in gemeente Veendam

  • door:
  • op:
F: Freepik

REGIO – De laatste cijfers van het RIVM laten een verviervoudiging aan positieve coronatesten zien inde gemeente Veendam.  In Borger-Odoorn is het nieuws positiever, daar is een kleine daling te zien.

Veendam leek de goede kant op te gaan met een kleine daling van 21 besmetting daar tegenover zijn de cijfers van gister van 10 verviervoudigd naar 40 besmettingen. De gemeente Borger- Odoorn heeft daarin tegen een kleine daling. Gister stond bij hun het aantal op 20 besmettingen en deze is gedaald naar 14.

Stadskanaal heeft op dit moment geen grote veranderingen. Hier zijn 2 nieuwe besmettingen gemeld. Binnen alle gemeenten zijn geen nieuwe sterfgevallen of ziekenhuis opnames gemeld.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal