Direct naar de inhoud.

Bijzondere collectie fossielen naar het Hunebedcentrum

  • door:
  • op:
Peter en Karin de Vries zijn de vinders van de fossielen.
Foto: Hunebedcentrum

BORGER – Duizenden gevonden fossielen uit Noord-Nederland en het grensgebied met Duitsland zullen aankomende maanden arriveren in het Hunebedcentrum in Borger.

Peter en Karin de Vries

De fossielen zijn gevonden door Peter en Karin de Vries.  De collectie bestaat uit vele duizenden sponzen, koralen en andere diersoorten. Ze zijn gevonden in verschillenden zandzuigerijen en zijn in 60 jaar bij elkaar gebracht. Peter en Karin zijn dan ook blij dat hun collectie een mooie plek krijgt. ‘We zijn enorm tevreden met hoe onze collectie bij het Hunebedcentrum onder wordt gebracht. Dat is erg belangrijk voor ons’, aldus Peter de Vries.

Hunebedcentrum

Het Hunebedcentrum zegt erg blij te zijn met de unieke collectie. De komende tijd zal de collectie in de juiste laden worden gesorteerd, gefotografeerd en digitaal vastgelegd. De verhalen over de fossielen zullen verschijnen op www.hunebednieuwscafe.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal