Direct naar de inhoud.

Huizenprijzen dalen in Stadskanaal en Veendam

  • door:
  • op:

REGIO – De huizenprijzen in Stadskanaal en Veendam zijn de afgelopen maand met bijna een procent gedaald. Dat blijkt uit de maandalert van Ortec Finance. In Borger-Odoorn stegen de prijzen met iets meer dan 1,5 procent.

In het hele oostelijke deel van de provincie Groningen dalen de prijzen van de woningen. In Oldambt, Westerwolde en Pekela is dit iets meer dan een procent. In de gehele provincie Groningen is een lichte stijging te zien van 0,13 procent. In Drenthe stijgen de prijzen in alle gemeentes. Het zuidoostelijke deel spant hier de kroon met een gemiddelde toename van 1,68 procent. Over de hele provincie is dit 0,69 procent.

Landelijk stijgen de prijzen van woningen met 0,72 procent. De grootste stijging is te zien in de gemeente De Waadhoek in Friesland met 1,95 procent. De grootste daling is in Westerwolde en Oldambt met 1,04 procent.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal