Direct naar de inhoud.

Open Dag Terra mbo op 16 maart

  • door:
  • op:
Terra mbo | Eigen foto

REGIO – Het Terra mbo organiseert op donderdag 16 maart een Open Dag. Kom langs in Groningen, Emmen of Meppel. Wie komend schooljaar een mbo-opleiding wil volgen, moet zich vóór 1 april aanmelden. Daarom is 16 maart hét moment om te kijken of een groene mbo-opleiding van Terra bij je past!

Groene mbo-opleidingen van Terra

Terra biedt mbo-opleidingen aan op het gebied van natuur, tuin & landschap, dier & welzijn, agro & techniek, bloem, groen & styling en voeding & voorlichting. Met deze groene opleidingen leer je niet alleen een mooi vak, maar help je de wereld van morgen een stukje beter te maken. Je leert de groene kennis die je opdoet ook gelijk toepassen in de praktijk.

“Bij Terra voel je je al snel thuis. De studenten van Terra zijn graag buiten en het liefst altijd bezig met dieren, voedsel of natuur. Je krijgt les van bevlogen vakdocenten die je alle mooie kanten van hun vak laten zien”, laat een woordvoerder van Terra mbo aan RTV1 weten.

Bezoekersinformatie

Docenten en studenten van Terra zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Meer informatie vinden en aanmelden kan via de website www.mboterra.nl.

Locatie Emmen

Huizingsbrinkweg 9, 7812 BK Emmen

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Locatie Meppel

Werkhorst 56, 7944 AV Meppel

Tijd: 16.00 – 20.30 uur

Locatie Groningen

Hereweg 99, 9721 AA Groningen

Tijd: 16.00 – 20.30 uur

Ook zijn er volgende week open dagen bij het Alfa College, Noorderpoort, Drenthe College en het ROC Menso Alting.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal