Direct naar de inhoud.

Oproep van atletiekvereniging Jahn2 en Nelli Cooman Games

  • door:
  • op:

RTV S – Wij willen via deze weg een oproep doen aan alle oud leden, juryleden, vrijwilligers en andere bekenden die op wat voor manier dan ook verbonden zijn aan de atletiekvereniging Jahn II of de Nelli Cooman Games..

Wij gaan namelijk op zaterdagavond 16 juni tussen 18.00 uur en  22.00 uur een lopend buffet organiseren voor al deze mensen. Dit omdat de vereniging 40 jaar bestaat en de games dit jaar voor de 15e keer georganiseerd gaan worden.

Op deze gezellige avond zullen een aantal sleutelfiguren specifiek in het zonnetje gezet worden onder het genot van een hapje en een drankje (de maaltijden worden vers bereid door Nellie en familie ;-)). Ook zullen er herinneringen van vroeger tot nu besproken worden. Als u dit leest en tot de bovenstaande groep behoort en graag wilt deelnemen aan de avond kun u contact opnemen met Hans Koops via onderstaande website.

Was getekend – Hans Koops  ( Jahn2 )

Aanstaande zaterdagmiddag rond de klok van 17.15 uur is er een kort telefonisch interview te horen met Hans Koops in ons programma de ZaterdagMiddagMix.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal