Direct naar de inhoud.

Jan Paul zondagmorgen op 3FM

  • door:
  • op:

RTV S – Onze Benjamin, Jan Paul Beukema, gaat aanstaande zondagmorgen de radioshow van Sander Hoogendoorn openen bij 3FM..

Afgelopen zondagmorgen deed onze jongste RTV Stadskanaal DJ mee aan een nieuw talentenprogramma van BNN bij de landelijke radiozender 3FM en wist zich te plaatsen voor een vervolg uitzending. Jan Paul zijn act bestaat uit radio-presentatie. Het was erg vroeg opstaan voor Jan Paul en zijn moeder. Het programma ‘met de bladblazer’ begon namelijk al om 06.00 uur. Jan Paul (12 jaar) was om ongeveer 06.45 uur aan de beurt.

Door de zenuwen vergiste J.P. zich echter in de naam van de 3FM presentator en werd hierdoor al snel weggeblazen. De concurrentie was gelukkig zwak en dankzij de ‘vroege’ sms-stemmers (zoals ondergetekende) via 3333 werd Jan Paul toch de terechte winnaar, want presenteren kan ie..

Moeder Beukema mag nu aanstaande zondagmorgen nog een keertje héééél vroeg richting Hilversum. De hoofdprijs is namelijk dat Jan Paul op zijn eigen manier de CroisSanderShow mag gaan inluiden.. Aiii, dat wordt dus opnieuw om 03.00 uur vertrekken. Wij wensen hem suc6 in Hillywood bij 3FM! Enneuh, niet verslapen hé.

J.P. gewoon lekker thuis luisteren via de vertrouwde 105.3 FM? Iedere vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur met: ‘De beuk erin’. Knalhard te ontvangen over heel de Kanaalstreek!

UPDATE 5 aug : video J. P. vanmorgen hééél vroeg bij 3FM

(BJ)

Like faceboek Jan Paul en volg zijn avonturen..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal