Direct naar de inhoud.

North Racing Kartteam

  • door:
  • op:

Oldenziel/Stadskanaal – North Racing Kartteam organseert een Benefiet Kartrace voor de Oude Fabriek…

Funcentre De Oude Fabriek, het kartcentrum van Stadskanaal, is in de nacht van dinsdag op woensdag 1 augustus getroffen door een grote uitslaande brand. De melding werd omstreeks 1 uur gedaan bij de meldkamer. Ter plaatse bleek het te gaan om een forse brand, waarvan de vlammen al uit het pand sloegen. Daarop werd extra materieel gealarmeerd.

De vlammenzee greep snel om zich heen en gevreesd werd dat het volledige pand (van ongeveer 30 bij 110 meter) in vlammen op zou gaan. Inzet van de brandweer was er op gericht om dat te voorkomen, omdat anders onder andere een opslagtank met benzine bij de brand betrokken zou raken. Uiteindelijk bleek dat gelukkig niet het geval. De schade aan de inventaris is wel enorm en dient als verloren beschouwd te worden. De wedstrijdkarts zijn bij de brand gespaard gebleven en het kartteam heeft gelukkig aan de afgelopen races in Spa kunnen deelnemen.

De eigenaren Erik en Mathilde Kootstra zijn ernstig gedupeerd door de brand en zijn in afwachting van de ontwikkelingen rond de verzekering etc. Door deze brand hebben zij op dit moment geen inkomen. Om hen een hart onder de riem te steken en hen wat financiële armslag te geven wordt een Benefiet Kartrace georganiseerd

Kartbaan Oldenzaal, in de persoon van Peter Bult, heeft zijn medewerking verleend aan de organisatie van deze Benefiet Kartrace, zodat deze race kan worden verreden op de prachtige outdoor kartbaan in Oldenzaal. Daarnaast zal ook Henkie’s Snackhut de gehele dag geopend zijn. Gehoopt wordt op een grote opkomst en uw ondersteuning aan het evenement. Dit initiatief wordt tevens ondersteund door de organisatie van het GK4/BEKC kampioenschap. En zal op zondag 23 september plaats vinden. Aanmelden voor de race kan met teams of individuele (VOL=VOL) op het volgende e-mailadres : weesersnelbij@live.nl Voor meer informatie of mocht u op een andere manier het initiatief willen ondersteunen kijk dan op http://www.northracing.nl

Foto: www.deoudefabriek.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal