Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTVS nu voor iedereen te volgen via Facebook

RTV S – Is vanaf nu dagelijks te volgen op facebook. Het account bestond al langere tijd maar vorige week zijn we ook hier echt van start gegaan..

Eric Koops en Bert Jan Brinkman zijn de beheerders van het RTV Stadskanaal facebook account en zullen er voor zorgen dat alles in goede harmonie blijft verlopen. Bert Jan Brinkman: “Facebook is voor ons een mooie mogelijkheid opnieuw een groep mensen te bereiken die misschien nog nooit van het begrip lokale omroep uit Stadskanaal gehoord hebben.  Bovendien is ons account inmiddels opgewaardeerd (dank, dank ;-)) met een ‘echt’ facebook adres zodat we vanaf nu door iedereen te volgen zijn: www.facebook.com/rtvstadskanaal “.

Eric Koops: ” We brengen eigen omroepnieuws en foto’s maar ook de laatste updates over de snelheidsflitsers die dagelijks in Drenthe en Groningen verdekt langs de wegen staan. Altijd makkelijk om te weten “. Bert Jan: ” Denk niet dat we nu klaar zijn. We hebben nog wel een paar wensen over zoals een eigen ‘app’ voor je mobieltje. Maar eerst gaan we onze huidige website upgraden. Daar zijn we al een tijdje meebezig “.

RTV Stadskanaal is via breedband (internet) te volgen op: Tunin.FM (voor je mobieltje), Hyves, Twitter, Facebook en natuurlijk hier, op onze website: rtvstadskanaal.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.