Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Op bezoek bij Spikey Spike

RTV Stadskanaal laat je een kijkje nemen in de studio van Spikey Spike. Wij moesten er toch zijn om wat nieuwe jingles te maken, kun jij mooi ff meekijken. Spikey vormt samen met Maddy Madpac het duo US en de heren treden regelmatig op in het hele land. Kijk mee bij deze talentvolle presentator/zanger en producer uit Stadskanaal. (Spikey Spike op zaterdag hoor je iedere zaterdagavond bij RTV Stadskanaal tussen 18.00 en 20.00 uur op je radio).

[youtube id=”VGRUEDYIyy0″ width=”600″ height=”400″]

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.