Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanmoedigingsprijs voor Mission on Wheels

STADSKANAAL – Maandag 3 december was het zover: de prijsuitreiking van de provinciale vrijwilligersprijs 2012. De stichting Mission On Wheels uit Stadskanaal, was een van de finalisten uit de categorie Zorg, samen met de stichting vrienden van het UMCG.

Alle genodigden werden ontvangen in het oude provinciehuis waarbij op feestelijke wijze de prijzen werden uitgereikt. De presentatie lag in handen van gedeputeerde Marianne Besselink. Mission On Wheels heeft hierbij de aanmoedigingsprijs gewonnen en een cheque van maar liefst €1.000.

Voorzitter Ruth Hassing: “Dat we genomineerd waren was als een verrassing en een eer op zich gezien de vele aanmeldingen (165 organisaties zijn aangemeld). En dat we deze prijs kregen is geweldig en geeft ons nog meer steun om door te gaan met onze missie: de beeldvorming en integratie verbeteren van mensen met een chronische ziekte en/of beperking. Het geld wordt aangewend voor onze 6 nieuwe projecten die voor 2013 op de planning staan. Zo organiseren we onder andere in februari een groot integratiefeest samen met de FOX, hebben we een nieuwe actie tijdens NL Doet op zaterdag 16 maart, waarbij we rolstoelen en scootmobielen gaan wassen op het Raadhuisplein en gaan we een activiteit organiseren tijdens de prokkeldagen in juni. Genoeg werk te doen waarbij we het geld goed kunnen gebruiken!” aldus Hassing.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.