Direct naar de inhoud.

Sprankelend circusfeest in theater Geert Teis

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Het theater Geert Teis was vandaag omgetoverd tot circustent. Het rechthoekige toneel werd eventjes een ronde piste vol zaagsel. Ontelbaar veel glinsterende lampjes omlijsten de fluwelen gordijnen en zorgden voor een sprookjesachtige entourage. Het circusorkest zat boven de piste-ingang. Vandaag werden er maar liefst twee sprankelende voorstellingen gegeven door het Wintercircus Martin Hanson in Stadskanaal. Een echte circusvoorstelling, met clowns, dieren en acrobaten.

Vijftig medewerkers presenteren bij het wintercircus Martin Hanson een ruim twee uur durend gezellig top-spektakel voor het hele gezin. De artiesten hebben inmiddels grote prijzen op de circusfestivals in Monte Carlo, Massy en Boedapest gewonnen. Vandaag zag je in het theater Geert Teis waarom. Zaterdag zal er weer voldoende parkeerruimte op het Geert Teis Plein zijn want de artiesten en dieren van het Wintercircus trekken verder. Morgenmiddag wacht hun de volgende voorstelling. Dit keer in theater De Muzeval in Emmen. Dat je het weet..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal