Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spataderkeurmerk voor Refaja

Refaja ziekenhuis

Refaja ziekenhuis

Het Refaja ziekenhuis heeft gisteren het spataderkeurmerk van de Hart&Vaatgroep in ontvangst mogen nemen. Met dit keurmerk weten mensen met spataderen dat ze in het Refaja aan het goede adres zijn voor hun behandeling. Het Refaja ziekenhuis is verguld met het verkregen keurmerk. Vaatchirurg Ilse Nevenzel: ‘Dit keurmerk neemt ook de waardering van de patiënt mee. Onze patiënten waarderen ons met een 8,3 op een schaal van tien en dat is bovengemiddeld. Dit keurmerk is voor ons dan ook een bevestiging van onze inspanningen en dat stellen we zeer op prijs.’

Hart&Vaatgroep

De Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging voor mensen met een vaataandoening, heeft dit jaar voor het eerst een spataderkeurmerk ingevoerd. In totaal ontvangen 111 ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra het Spataderkeurmerk. Het keurmerkmaakt duidelijk welke ziekenhuizen en behandelcentra de beste spataderzorg aanbieden. De kwaliteitscriteria die aan het keurmerk ten grondslag liggen zijn afgestemd met  vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. De kwaliteitscriteria geven aan wat verwacht mag worden van de zorg voor mensen met spataderen en gaan over zaken die voor hen belangrijk zijn. Meer informatie kunt u vinden op de website van de hartenvaatgroep.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.